Bursa'da çeyrek final heyecanı yeniden dev ekranlarda!

Bursa'da çeyrek final heyecanı yeniden dev ekranlarda!

Almanya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen EURO 2024'te Türkiye, Çekya'yı 2-1 devirmesi sonucu son 16'ya çıktı. Son 16 takım arasına adını yazdıran A Milli Takımımıza Bursa'dan yine tam destek verilecek. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yanı sıra Nilüfer, Mudanya, Kestel, Gürsu, İnegöl, Orhangazi, Keles ve Mustafakemalpaşa Belediyeleri, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalarda Türkiye-Avusturya maçı için dev ekran kurulacağı açıklandı.   

2024.07.02 10:11 - Son Güncellenme: 2024.07.02 15:22 - Bursa Bölge - MAHMUT VURAL
A
Bursa'da çeyrek final heyecanı yeniden dev ekranlarda!

Almanya'da oynan EURO 2024'te çeyrek finale çıkma mücadelesi sürüyor. Çekya'yı 2-1 deviren Türkiye, adını son 16 takım arasına yazdırdı. Ayyıldız'lı takımımız çeyrek finale çıkabilmek için zorlu rakip Avusturya ile karşı karşıya gelecek. 

Türkiye'nin oynadığı tüm maçları dev ekranda vatandaşlarla buluşturan Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2 Temmuz saat 22.00'da Avusturya ile oynanacak maç için dev ekran kuracak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı bu etkinliğe ek olarak bazı ilçe belediyeleri de destek verdi. Nilüfer, Mudanya, Kestel, Gürsu, İnegöl, Orhangazi, Keles  ve Mustafakemalpaşa Belediyeleri,, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalarda Türkiye-Avusturya maçı için dev ekran kurulacağı açıklandı.  

İŞTE DEV EKRANIN KURULACAĞI İLÇELER VE YERLER:

Büyükşehir ekranları: Hüdavendigar Kent Parkı - Millet Mahallesi (Mustafa Kemal İlhan Sağlık Yaşam Parkı) - Orhaneli Terminal - Mudanya Plajı

Nilüfer: Nilüfer Belediyesi Halk Evi önü

Kestel: Meydan Kestel (Belediye tarafından çay, çekirdek ve limonata ikramı)

Mustafakemalpaşa: Adnan Menderes Meydanı

Gürsu: Gürsu Kent Myedanı

Orhangazi: Orhangazi Cumhuriyet Meydanı

İnegöl: Yeni Kent Meydanı ve Yaşam Alanı

Keles: 1. Murat İlkokulu Bahçesi

Bursa Osmangazi Belediyesi'nden dev ekran açıklaması! İptal mi edildi?

 

 

 

 

 

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.07.02 10:11 - Son Güncellenme: 2024.07.02 15:22 - MAHMUT VURAL
A