Damat katliam yapmıştı! Öldürdüğü eşi ve ailesi defnedildi

Damat katliam yapmıştı! Öldürdüğü eşi ve ailesi defnedildi

Adana'da Hakim Aba'nın sokak ortasında tartışıp, tabanca ile vurarak öldürdüğü boşanma aşamasındaki eşi Şükran Aba ile kayınpederi Turgut Erat, kayınvalidesi Leyla Erat ve kayınbiraderi Muhammed Erat, memleketleri Mardin'in Derik ilçesinde defnedildi.

2024.06.24 01:55 - Son Güncellenme: 2024.06.24 01:57 - Güncel - SÖZCÜ
A
Damat katliam yapmıştı! Öldürdüğü eşi ve ailesi defnedildi

Adana'da gerçekleşen olay, dün Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana geldi. H. A., boşanma aşamasındaki eşi Ş. A. ile konuşmak için kayınpederi Turgut Erat'ın evinin önüne geldi. Burada H. A., çocuğunu kendisine göstermediğini öne sürdüğü ve anlaşmazlık yaşadığı eşi Ş. A. arasında tartışma çıktı.

Tartışma sırasında yanındaki tabancayı çeken Hakim Aba, eşine peş peşe ateş etti. Sesleri duyup sokağa çıkan kayınbiraderi Muhammet Erat, kayınvalidesi Leyla Erat ve kayınpederi T. E.'yi da vuran Hakim Aba, yeni doğan çocuğunu alıp 81 EM 836 plakalı araçla kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Gelen sağlık ekibi vurulan 4 kişinin de öldüğünü belirledi. Şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

1 GÜN ÖNCE NİŞANLANMIŞ

Ölenlerin cenazeleri, otopsi için kaldırıldığı adli tıp kurumundan alınarak memleketleri Mardin'in Derik ilçesine bağlı kırsal Zeytinpınar Mahallesi'ne getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından Ş. A., T.  E., L. E. ve M. E., mahalle mezarlığında yan yana defnedildi. Yakınları mezarları başında uzun süre gözyaşı dökerken, ölen M. E.'ın da olaydan 1 gün önce nişanlandığı öğrenildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2024.06.24 01:55 - Son Güncellenme: 2024.06.24 01:57 - SÖZCÜ
A