Bursa'da berber ve kadın kuaförleri için flaş karar! Pazar günü kapalı olacaklar

Bursa'da berber ve kadın kuaförleri için flaş karar! Pazar günü kapalı olacaklar

Bursa Valiliği tarafından Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile yapılan toplantı sonrasında berber ve kadın kuaförlerinin pazar günü kapatılmasına karar verildi. Düğün sezonu olması nedeniyle ise berber ve kuaförler, bağlı olduğu odalardan gelin ve damatların alacağı özel izin kağıdı ile pazar günü işyerlerini açabilecekler ve sadece gelin ile damatlara hizmet verecekler. 

2024.07.02 16:44 - Son Güncellenme: 2024.07.02 16:54 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
A
Bursa'da berber ve kadın kuaförleri için flaş karar! Pazar günü kapalı olacaklar

FATİH MISIR / BURSADA BUGÜN

Alınan karar sonrası Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği BESOB tarafından merkez ve ilçe esnaf odalarına kararın uygulanmasına yönelik yazı gönderildi. Bunun üzerine BESOB'a bağlı esnaf odaları ise üyeleri için yaptıkları açıklama ile erkek berberleri ve kadın kuaförlerinin haftanın 1 günü ( pazar ) kapatılması kararının uygulanacağını ve sadece gelin ile damatların alacakları özel izin kağıdı sayesinde söz konusu işyerlerinin açık olacağını bildirdi.

Orhangazi Esnaf odası tarafından berber ve kadın kuaförlere gönderilen yazıda ise;

'Sayın üyemiz, Bursa Valiliği'nce alınan karar gereği erkek berberleri ve kadın kuaförlerinin haftanın 1 günü (pazar günü) kapatılması kararı alınmıştır. Ancak damat tıraşı ve gelin/nişan/kına/söz başı gibi müşterisi olan üyelerimizin odamıza cuma günü cemiyet davetiyeleri ile birlikte gelerek odamızca size verilen izin belgeleri ile işyerlerini açabilecektir.'denildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.07.02 16:44 - Son Güncellenme: 2024.07.02 16:54 - FATİH MISIR
A