Çetin Sabırlı

Çetin Sabırlı

Hem düşüyoruz, hem eriyoruz...

2024.03.26 22:18 - Son Güncellenme: 2024.03.26 23:40
A

Ümitlerin tükendiği, bir alt lige hazırlık yapan Bursaspor camiasında hareketli bir hafta start aldı. 16-28 Mayıs olarak belirlenen kongre tarihi iç bünyede biraz hareketlenmeye sebebiyet verecek. Sinan Bür ve ekibi aday olacak gibi. Bunun yanında özellikle dış yatırım kaynağı çalışmaları için nabız yoklayan Erkan Kamat, sosyal medyasından mayıs ayı kongresini işaret etti.

Bayram sonrası daha net hareketlenmeleri izliyor olacağız.

Bu arada hafta sonu yapılacak yerel seçim atmosferini de iyi kullanamamanın üzüntüsünü yaşıyorum.

Tranfer yasağı olan Bursaspor'da, tek bilinen gerçek bu yasağın kalkmaması durumunda bu düşüşün sadece 3.Lig ile kalmayacağı hususudur. Mevcut yönetimin elinde son taşınmaz Benzin İstasyonu satışı dışında her hangi bir kaynak görünmemektedir.

Bir başka sorun da takımda sözleşmesi biten futbolcular. Bir kaç haftadır yazıyorum. Aman dikkat diyorum. Menajerler iş üstünde diyorum. Sonuç mu ? genç yetenek milli futbolcumuz Yusuf Bodrumspor ile anlaşmış. Gerçi 1-2 aylık bir gelişme olduğunu duyuyorduk. İşte bu olmadı.  Duyumlarımız bu gidişlerin devamı gelecek gibi.

Kulüp yetkilisi Erkan Öncel, takım yapılanmasında teknik ekibin raporunu da bekliyoruz demişti. Ancak Ümit Şengül'ün performansı taraftar tarafından sınıfı geçememiş görünüyor. Futbol şube sorumlusu İsmail Ertekin'in yeni yapılanma konusunda nasıl bir rapor hazırlayacağını çok merak ediyorum. Hem teknik heyet hem de futbolcu gurubu için.

Olan oldu. Kabul edilmesi bir hayli güç ama, takım artık bir alt lige hazırlanmalı. Biraz ağır kalıyoruz. En azından mevcudun korunması konusunda elimizi çabuk tutmalıyız. Buralarda yaşanacak zaafiyet çok güvendiğimiz 2008 jenerasyonun da heba olmasına sebebiyet verecektir.

Tek kurtuluş şirketleşme gibi bir algı var şehirde. Bizlere de soruyorlar var mı bir gelişme diye. Biz de kulüp çalışıyor ama bu konuda net bir açıklama yok diyoruz. Kongre de bu konu önemli bir yer tutacak. Komite çalışmaları olduğu bilgisi var elimizde. Hangi model yada sistem üzerinde olacağı muhtemelen kongre üyeleri ile paylaşılcaktır. Bu tip önemli çalışmaların sonuçları son ana bırakılmamalıdır.


A

Yazarın diğer yazıları

Yazarın Tüm Yazıları