Türkiye-Avusturya maçı öncesi bomba iddia! Penaltı çalışıyorlar...

Türkiye-Avusturya maçı öncesi bomba iddia! Penaltı çalışıyorlar...

EURO 2024'te heyecan devam ediyor. Milli Takımımız Türkiye bugün son 16 turunda Avusturya ile karşılaşacak. Zorlu maç öncesi muhtemel 11'miz belli olurken, Avusturya cephesiyle ilgili flaş bir iddia gündeme geldi.

2024.07.02 16:56 - Son Güncellenme: 2024.07.02 17:03 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Türkiye-Avusturya maçı öncesi bomba iddia! Penaltı çalışıyorlar...

Ayrıca A Milli Takım için de çarpıcı sözler kaleme alındı. İşte son dakika haberinin detayları...

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda bugün Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonada F Grubu'ndan ikinci olarak çıkan Türkiye, Avusturya'yı da geçerek çeyrek finale adını yazdırmayı hedefliyor.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre zorlu karşılaşma öncesinde Avusturya cephesi hakkında çarpıcı bir iddia gündeme geldi. İşte Avusturya basınında yer alan flaş iddianın detayları...

DER STANDARD: HER ŞEY SAAT GİBİ İŞLİYOR

"Bu tarihi bir maç olabilir çünkü daha önce hiçbir Avusturya Futbol Federasyonu (ÖFB) takımı Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde yer almamıştı. Ancak Avusturya'nın başarısına karşı çıkacak çok az şey var. İlerleme adına en iyi argüman takımın durumu. Her şey saat gibi işliyor, oyuncular odaklanmış durumda ve ne yapabileceklerini biliyorlar."

'TÜRKLER DAHA FAZLASINI İSTİYORLAR'

"Türkiye'nin performansı ilk zamanlarda ülkelerinde çok eleştirildi, ancak şimdi coşku filizlenmeye başladı. Daha fazlasını istiyorlar.

"Sarı kart cezalısı Hakan Çalhanoğlu'nun yokluğu moral bozucu, o takımın ateşleyicisi, ruhu, kaptanı. Avusturya karşısında fark yaratamayacak."

FLAŞ İDDİA: 'AVUSTURYA ANTRENMANDA PENALTI ÇALIŞIYOR'

"Avusturyalılar antrenmanlarda penaltı atışları çalışıyorlar. Oyuncular tek tek penaltı çalışıyor. Çok sıkı çalışıyorlar. Kazanmanın tek alternatifi uçmaktır."

"Bu da yaklaşım açısından neredeyse hiçbir şeyi değiştirmiyor. Herkes "Biz kendimize bakıyoruz" diyor. Türk taraftarlar stadyumda çoğunlukta olacak. Bu da kimseyi korkutmuyor."

OE24: YEREL EKONOMİ DÖRT GÖZLE BEKLİYOR

"Bu maçı taraftarların büyük sevincinin yanı sıra yerel ekonomi de yılın en önemli futbol olayını dört gözle bekliyor. Perakendeciler, 50 milyon avroluk ek satış bekliyor ve peri masalımız devam ederse, yiyecek içecek ticareti, taraftar ürünleri satışları vb. daha da artacak."

"Avusturya Milli Takımı'nın ateşi sadece Avusturya'yı sarmıyor. Avrupa Şampiyonası'nın ev sahipleri bile ülkemizi seviyor. Atkılar ve formalar şu anda Almanya'nın bazı bölgelerinde tükenmiş durumda. Brandenburg Kapısı'nın önündeki taraftar kuyruğu da 16. tur maçları için bir istisna yapıyor." 

"Başlangıçta sadece DFB takımının maçları, Olimpiyat Stadı'ndaki maçlar ve çeyrek finalden itibaren tüm maçlar burada gösterilecekti, ancak sayısız taraftar talebi nedeniyle bugün bir istisna yapılıyor." 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2024.07.02 16:56 - Son Güncellenme: 2024.07.02 17:03 - HABER MERKEZİ
A