Fatma Zühre Doğan

Fatma Zühre Doğan

Bu hafta neler yaşayacağız?

2024.06.30 10:48 - Son Güncellenme: 2024.06.30 10:51
A

Haftanın ilk gününde Ay Boğa burcundaki hareketine devam ediyor olacak ve genel anlamda olaylara daha estetik yaklaşacağımıza işaret ediyor. Sabah saatlerinde Ay Güneş olumlu açısı mali konular, istişareler ve toplantılar açısından oldukça uygun. Akşam saatlerine doğru Ay Mars kavuşumu duyguları ifade etmekte zorlanabiliriz. Ölçülü olmakta fayda var. Akabinde Ay Venüs olumlu açısı estetik güzellik dekorasyon konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Salı günü Ay Satürn olumlu açısı otorite figürleri büyüklerden destek alabilirsiniz. Ay Uranüs kavuşumunun etkili olduğu günün ilerleyen saatlerinde mali konular yoğunlukta olabileceği gibi ani beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay Satürn ve Neptün olumlu açısı hayallerinizi gerçekleştirmede kalıcı adımlar atabilirsiniz. Ayrıca Merkür yengeç burcundan Aslan burcuna geçiyor. Söylemleriniz ve fikirlerinizle ön planda olacağınız bir aylık süreç sizi bekliyor. Akşamın ilerleyen saatlerinde Ay burç değiştiriyor ve ikizler burcuna geçiyor. Bir kaç günlük süreçte iletişimin yoğun olacağına işaret ederken, Ay ikizler burcunda ilk açısını Plüton ile yapıyor.  Yeniden yapılanma zamanı.

Çarşamba günü Ay ikizler burcunda yolculuğuna devem ediyor. Sabah saatlerinde Ay Jüpiter kavuşumu etkin. İletişim ve görüşme trafiği oldukça yoğun olacağa benziyor. Öğle saatlerinde Ay kuzey ve güney ay düğümü kontakları ve Venüs ve Satürn desteğini hesaba katarsak bugünlerde alacağınız kararlar uzun sürede kalıcılığını sürdürebilir kadersel konulara işaret ediyor.

Perşembe günü sabahın erken saatlerinde Ay Satürn açısı baskı altında hissedebilirsiniz sonrasında Ay Şiron olumlu açısı konuşarak ve eyleme geçerek zorlu havanın dağılmasına yardımcı gibi gözüküyor.  Her açıdan Ay ve Neptün karesini hesaba katarsak dikkatli olmakta fayda var.

Cuma günü Ay Yengeç burcuna geçiyor. Ay kuzey ve güney ay düğümü kontakları belirsizliklerin devrede olabileceğine işaret ediyor.

Cumartesi günü Gece yarısı Yengeç burcunda yeniay meydana geliyor. Aile temalarının ön plada olacağı, Bu ay ev alma ev değiştirme belki satın alma konularında yenilikler yaşayabilirsiniz. Ay Mars ve Satürn desteğini ve Venüs Ay olumlu açısını hesaba katarsak girişeceğimiz işlerde cesur davranabilir ve destek görebiliriz.

Pazar günü Ay yengeç burcunda devam ediyor ve Ay Uranüs ve Ay Neptün olumlu açıları devrede planlarınızda ani gelişmeler hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. Sabahın ilerleyen saatlerinde Ay burç değiştiriyor ve Aslan burcuna geçiyor. Ön planda olacağınız birkaç günlük süreçte, Ay ilk açısını Plüton ile yapacak yeniden yapılanma zamanı farkındalıklarımız artıyor. Günün ilerleyen saatlerinde Ay Merkür kavuşumu etkin fikirlerimizi ifade etme, istişareler için oldukça etkili saatler. Bu hafta nasıl geçecek burçları nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.

Koç ve Yükseleni Koç olanlar: Pazartesi ve Salı günleri para ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri iletişim, Medya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz. Haftanın son günü ise hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz.

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri kendinize vakit ayırabilirsiniz. Girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri para, değerleriniz kazanımlarınız alanını etkiliyor. Cuma ve Cumartesi günleri iletişim, Medya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir. Haftanın son günü ise ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz.

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri para ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir. Haftanın son günü ise Medya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir.

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz. Haftanın son günü ise para ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir.

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Haftanın son günü ise kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz.

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri daha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Haftanın son günü ise dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri daha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz. Haftanın son günü ise iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz.

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Cuma ve Cumartesi günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Haftanın son günü ise

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Haftanın son günü ise eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Haftanın son günü ise borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Haftanın son günü ise ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.                                   

Balık ve Yükseleni Balık Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularıyla meşgul olabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri hobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz. Haftanın son günü ise astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.


A

Yazarın diğer yazıları

Yazarın Tüm Yazıları