Bursa'da Çalı Yolu'ndaki tamamlanmayan kavşak kazaya davetiye çıkarıyor!

Bursa'da Çalı Yolu'ndaki tamamlanmayan kavşak kazaya davetiye çıkarıyor!

Bursa-Çalı yolu üzerinde çalışmalarına başlanan ancak uzun süredir yapılamayan kaldırım, tehlike saçmaya başladı. Araç trafiğinin yoğun olduğu zamanlarda kullanılan yol, yayaları da tehlikeye sokuyor. Yoldan geçen vatandaşlar bir anca bu durumun çözüme kavuşmasını istiyor.

2024.07.02 09:32 - Son Güncellenme: 2024.07.02 09:36 - Bursa Bölge - MAHMUT VURAL
A
Bursa'da Çalı Yolu'ndaki tamamlanmayan kavşak kazaya davetiye çıkarıyor!

Yapım çalışmalarına başlanan ancak yerek seçim sürecinde durma noktasına gelen Bursa-Çalı Yolu'ndaki kavşak hem sürücülere hem de yayalara tehlike saçıyor.

İddiaya göre kurumlar arasındaki anlaşmazlık bekleme süresini de uzattı.

Kavşak hakkında bilgiler veren  2009-2014, 2014-2019 Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Cemil Aydın, "Yerel seçimler sonrası durma noktasına gelen Çalı Yolu'nda tamamlanamayan kavşak özellikle gece saatlerinde tehlike saçmaya devam ediyor. Bazı bölümlerde kaldırımlar içler acısı. Kurumlar arası anlaşmazlık neticesinde ortaya çıkan bekleme sürecinin bir an sonlandırılması aciliyet arz etmektedir. Büyükşehir ve Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün  birbirlerine sorumluluk yükleme söylemlerinden ziyade durumdan vazife çıkararak güvenli bir ortamı sağlamaları elzemdir. Yaşanabilecek olumsuzluklardan sonra söylenecek sözün yapılacak çalışmaların çok da anlamı olmayacaktır" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.07.02 09:32 - Son Güncellenme: 2024.07.02 09:36 - MAHMUT VURAL
A