Hasan Yalçın

Hasan Yalçın

Bursa AK Parti Belediye Başkan adayları kesinleşti! İşte kesinleşen adayların aranacakları o tarih

2024.01.31 12:54 - Son Güncellenme: 2024.01.31 13:36
A

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin ilçe belediye başkan adaylarını tanıtmak için Bursa'ya gelecek.

Tanıtım toplantısını Nilüfer ilçesi TOFAŞ Spor Salonu'nda düzenlemesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Bursa ilçe belediye başkan aday adaylarının belirlenmesi için sık dokuyup parti teşkilatlarından görev aldığını, mevcut belediye başkanlarının devam etmeleri konusunda başarılı çalışmalara imza attığını, en önemlisi de adayların belirlenmesinde halktaki karşılığının öncelik olduğunu kulis bilgilerimizde edindik.

Geçtiğimiz günlerde ise Gemlik, Harmancık, Yıldırım Belediye Başkan adaylarını köşe yazarımız Atilla Sağım kalemine alarak Bursada Bugün okuyucularına duyurmuştu.

Bir sıcak gelişme ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı arayarak hayırlı olsun dileklerinde bulunması oldu. Böylelikle Osmangazi'nin Mustafa Dündar'la 4. dönemde de devam edeceği kesinleşmiş oldu.

Peki diğer ilçeler ne zaman açıklanacak?

AK Parti'nin Bursa'da diğer ilçelerdeki belediye başkan adaylarını belirlediği, 31 Ocak Çarşamba ve 1 Şubat Perşembe günü de belirlenen belediye başkanlarının aranarak bilgilendirileceği bilgisini aldık.

AK Parti, Bursa'daki ilçe belediye başkan adaylarını bu hafta belirleyerek 2024 yerel seçim çalışmalarına tam kadroyla sahaya inmiş olacak.

Esen kalın...

 

 

 

 


A

Yazarın diğer yazıları

Yazarın Tüm Yazıları