Hasan Yalçın

Hasan Yalçın

Keles'e hayırlı olsun! Başkan yeni müjdeyi verdi, proje tamamlandı

2024.03.11 16:57 - Son Güncellenme: 2024.03.11 17:03
A

Dağ ilçelerimize yapılan her yatırımın kıymetli olduğunu, başta turizm, tarım, hayvancılık, sosyal donatı alanları projelerini gençlere yönelik teşvik edici iş alanlarının yapılmasını önemsediğimi her koşulda ifade ederek okurlarımızla paylaşıyorum.

Geçtiğimiz aylarda da dağ ilçelerimizden Orhaneli'ne yapılması kesinleşen, hatta etüt çalışmalarının başladığını bizzat duyaran Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, sosyal medya hesabından şu ifadelere yer vermişti:

"İlçemize yapılacak olan Açık-Kapalı Cezaevinin Projesi ve Zemin Etüt çalışmaları tamamlanmıştır. Yakın zamanda İnşaat yapım ihalesine çıkılacaktır. İlçemize hayırlı olsun".

Orhaneli ilçesine ki ayrı noktada açık ve kapalı olmak üzere toplam 1400 kişi kapasiteli cezaevi yapılacak,

Bir diğer müjdeli haberi de AK Parti Keles İlçe Başkanı Özcan Yeni, sosyal medya hesabından duyurdu!

Başkan Yeni, "Keles'e 1000 kişilik cezaevini Kiranışıklar Mahallesi yanına yaptıklarını belirterek, "Projemiz bitti. 2024 yılı yatırım planına alınması için çalışmalar devam ediyor. En kısa sürede de inşaat çalışmalarına başlanacak" dedi.

Daha önceleri de bahsettiğim gibi hizmetin siyaseti olmaz!

Yöreye her yapılan yatırımı önemsiyor ve destekliyoruz.

Yapılan güzel yatırımları nasıl sizlerle paylaşıyorsak, yapılması gerekenleri de, eksiklikleri desiz okurlarımızla paylaşmaya devam edeceğimizi belirtiyorum.

Esen kalın.


A

Yazarın diğer yazıları

Yazarın Tüm Yazıları